Pàgines

Benvingut/da

“Un llibre no té interès si no duu dins una bona part del cor del seu autor”
(Mauricio Wiesenthal, 1943, escriptor català).

12 de febrer de 2010

Fantasmes de Barcelona. Recull històric de fets sobrenaturals

Títol: Fantasmes de Barcelona. 
         Recull històric de fets sobrenaturals
Col·lecció: Inspira
Autor: Lagarda-Mata, Sylvia

Editorial: Àngle
Idioma: Català
Primera edició: Novembre 2009
Categoria: Assaig


Contraportada:Si una nit camineu per la Rambla i noteu un calfred, no descarteu que sigui el fantasma de Canaletes, o potser la Vampira del Raval, o fins i tot un espectre del Call jueu… i és que Barcelona està plena d’ànimes en pena que ronden per alguns carrers i places de la ciutat. Si les voleu seguir, perseguir o ensumar, aquí en teniu un recull ben selecte.

A Fantasmes de Barcelona res és inventat. Plantejat com una guia de 13 itineraris per diferents barris, el llibre és un recull històric i documentat de fets sobrenaturals. Una geografia espectral de les llegendes urbanes sobre esperits i ànimes en pena.

Són, doncs, uns itineraris per als qui volen comprovar on s’han vist aquests fantasmes o per als qui encara no s’acaben de creure que poden existir. I és que llegint el llibre, més d’un es pot endur un ensurt. Per si de cas, l’autora recomana portar sempre un bon grapat d’ortigues a la butxaca, “el millor amulet que existeix per espantar-los”.

Un llibre per descobrir els racons més espectrals de Barcelona. La primera i única guia dels fantasmes de la ciutat.

Impressions:

Ès molt interessant, he viscut prop de tres fantasmes! xD Ès un d'aquells llibres que fa gràcia coneixer bé els llocs dels que parla, els que et toca d'aprop. Li dono un 8/10

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada